Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Actualització del Kompozer

Enviada per admin el 22/Gen/2010 - 12:58

 


Logo kompozerJa està disponible una nova versió del Kompozer. La nova versió és la 0.8b1 (20091011). El més destacat de la nova versió és la traducció al català.


El KompoZer és un sistema complet per a editar pàgines web que combina la gestió de tots els fitxers del lloc web i la facilitat d'ús del WYSIWYG (de l'anglès «What You See Is What You Get») per a l'edició.


El KompoZer està dissenyat per a ser extremadament senzill d'utilitzar, de manera que es converteix en l'eina ideal per a aquells usuaris sense massa coneixements tècnics que volen crear un lloc web atractiu i d'aspecte professional sense necessitat de conèixer els marcadors HTML o altres detalls de la programació web.


Per actualitzar l'aplicació:


Sistema --> Sistema --> Instal·la el programari.


[demanarà la contrasenya de root]


Anar a la pestanya Actualitzacions. Seleccioneu Kompozer. A la part inferior fixeu-vos que la versió sigui la 0.8b1-7.1 o superior. Clicar a "Actualitza" i després a "Aplica".


Pantalla actualització Kompozer