Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

El dia Scratch 2009

Enviada per admin el 12/Maig/2009 - 09:07

Informació Citilab de Cornellà


Scratch 2009


El proper dia 16 de maig celebrem al Citilab el dia d'Scratch. Ja fa un temps que els citilabers coneixeu bé l'Scratch, l'entorn didàctic amb que nens i nenes aprenen a programar ordinadors.


Scratch s'utilitza arreu del món. Japó, Corea, Xina, Colòmbia, Alemanya, Estats Units són alguns dels països on hi ha escoles amb Scratchers, nens i nenes als que els encanta fer els seus propis programes d'ordinador, realitzen aplicacions multimèdia amb só, animacions i gràfics espectaculars. Ara mateix, podem trobar al dipòsit de projectes fets amb Scratch mes de tres-cents mil programes fets per nens i nenes (i no tant nens!) de tot el món.


Des del Massachusetts Institute of Technology, lloc on va néixer Scratch, s'ha convidat a tots els Scratchers a fer del proper dia 16 de maig una jornada molt especial. Volem fer festa grossa per gaudir tant com puguem del dia d'Scratch!! Aquest dia, els Scratchers volem mostrar a tothom com de divertit, entretingut i, sobre tot, fascinant pot ser programar ordinadors.


Descarregar el CARTELLde la Jornada