Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Projecte de recerca amb UMPC a Terres de l'Ebre

Enviada per admin el 05/Maig/2009 - 08:27
 L’aparició relativament recent (a partir del 2006) de dispositius UMPC pot contribuir de forma significativa alhora de dissenyar un model d’integració dels ordinadors a les aules permeten reduir alguns de les dificultats que es puguin presentar. L’evolució a la baixa del cost d’aquesta mena de dispositius, juntament amb la seva versatilitat multiplataforma, la seva capacitat de connectivitat i la seva portabilitat real (tan en dimensions com en pes reduït) els converteixen en candidats idonis per substituir i/o complementar el material escolar clàssic (llibres de text, bolígrafs, llapis i quaderns) de l’alumnat.

A les Terres de l'Ebre s'ha inciat un projecte de recerca que pretén precisament posar a prova les possibilitats d’aquest tipus de dispositius TIC, en concret els models ACER Aspire One 110 i 150, funcionant amb Linkat, amb dos grups pilots d’alumnat d’ESO: un 2n d’ESO de l’IES Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita  i l’altre grup estarà format per alumnes de 4t d’ESO de l’IES Montsià d’Amposta.Podeu veure tota la informació a: