Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Escriptoris remots de Linkat

Enviada per pablo.vigo el 26/Gen/2018 - 10:51

L'entrada de dispositius mòbils, tauletes, portàtils amb Chrome OS, etc a les aules ha fet augmentar la necessitat de poder fer funcionar les aplicacions educatives disponibles a l'entorn Linkat des d'aquests dispositius. D'altra banda, l'obsolescència dels ordinadors i/o dels sistemes operatius fa necessària trobar una solució universal per accedir a aquests aplicatius de forma remota.

El projecte Linkat us ofereix una solució per accedir a l'escriptori Linkat des d'un navegador web o bé des d'un client d'escriptori remot per executar aplicacions natives de la Linkat independentment del tipus de dispositiu.

Teniu més informació a la WikiLinkat.