Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Accés a Google Drive des de Linkat edu 16.04

Enviada per pablo.vigo el 09/Ago/2016 - 08:11

El compte XTEC incorpora l'allotjament en línia de documents amb el servei Google Drive. Aquest servei permet emmagatzemar els fitxers personals al nuvol i compartir-los o bé editar-los en línia.

Ara la Linkat edu 16.04 facilita l'accés al servei Google Drive personal integrant-lo a l'explorador de fitxers. L'accés a Google Drive es tracta com un recurs de xarxa estàndard accessible des del explorador de fitxers Nautilus. Així doncs, els fitxers s'escriuen directament a Google Drive sense necessitat de fer cap procés de sincronització. D'aquest manera sempre pots tenir disponibles i actualitzats els teus documents des de diferents ordinadors.

El procés per configurar l'accés a Google Drive es troba documentat a la WikiLinkat des de l'enllaç següent: