Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Dia de la llibertat dels documents

Enviada per pablo.vigo el 24/Mar/2015 - 14:48

 

El dia 25 de març es celebra el Dia de la Llibertat dels Documents, aquesta campanya mundial serveix per conscienciar de la necessitat d'adoptar els formats de fitxer oberts d'acord amb l'aplicació d'uns també estàndards oberts.

Els estàndards oberts són essencials per a la interoperativitat i per a la llibertat de triar entre les diferents aplicacions de programari segons la qualitat. Ens permeten alliberar-nos de les dades tancades i del seu subsegüent proveïment tancat. Aquest fet fa que els estàndards oberts siguin fonamentals per als governs, les empreses, les organitzacions i els usuaris individuals de tecnologia de la informació.