Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Nova versió del JClic

Enviada per pablo.vigo el 19/Des/2013 - 14:00

Ja teniu disponible la darrera versió del JClic a la Linkat edu 12.04. Si realitzeu una actualització del sistema ja podreu gaudir d'aquesta nova versió.


El JClic permet executar activitats educatives com ara trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats i més.

Les activitats del JClic es troben disponibles a la pàgina web del projecte i són producte de la col·laboració entre docents.
Activitats JClic

El programa JClic Author us permet crear noves activitats de forma senzilla des d'una interfície intuïtiva i fàcil. Aquestes noves activitats es poden compartir amb la resta de la comunitat educativa des del portal JClic
Comparteix les teves activitats