Dia de la llibertat del programari [1]

_NEWS_POSTEDBYANDON

El Dissabte 15 de setembre de 2012, se celebra a tot el món el 9è Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day [2]). És el vuitè any que el vam celebrem aquí. Es faran xerrades i tutorials de diversos programes lliures i muntem una parada amb CD de distribucions, samarretes, adhesius i fulletons per tal de donar informació a tothom que hi estigués interessat al Centre Cívic Les Corts de Barcelona [3], al carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35 [4]

El Dia de la Llibertat del Programari (DLP) és una celebració mundial del Programari Lliure i del Codi Font Obert (FOSS). El nostre objectiu en aquesta celebració és educar el públic de tot el món sobre els beneficis d'usar programari lliure d'alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis -en definitiva, a tot arreu!

L'organització sense ànim de lucre Software Freedom International coordina el DLP en l'àmbit global, proveeix suport, regals i un punt de col·laboració, però els equips de voluntaris per tot el món organitzen els esdeveniments locals del DLP incidint en les respectives comunitats.

Trobareu més informació a Caliu [5] i el mapa de totes les celebracions al web oficial del Software Fredom Day [6].

Enllaços
  1. http://linkat.xtec.cat/portal/index.php?module=news&func=display&sid=110
  2. http://SoftwareFreedomDay.org
  3. http://tinyurl.com/dlp-caliu-cat
  4. http://www.openstreetmap.org/?lat=41.3847698271275&lon=2.12800294160843&zoom=18
  5. http://wiki.caliu.cat/index.php/DLP2012
  6. http://softwarefreedomday.org/