Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

IV Jornades de Programari Lliure al Berguedà

Enviada per pablo.vigo el 21/Jun/2012 - 12:02

Els propers 28, 29 i 30 de juny, el Telecentre de Berga organitza les Jornades de Programari Lliure al Berguedà.

En aquesta edició els actes és divideixen en 3 dies:

  • El dijous, 28 de juny, a les 20:00h es realitzarà la presentació de les Jornades al Pavelló de Suècia. Seguidament es faran dues xerrades: La primera sobre Guifi.net, la xarxa lliure d’Internet que ja està funcionant a Berga. En la segona xerrada és parlarà de Repara Berga, la nova plataforma de comunicació d’incidències a la via pública.
  • El divendres, 29 de juny, es duran a terme dos tallers a les aules del Telecentre: Un al matí de GNU/Linux i un altre a la tarda de Guifi.net, on es mostrarà com connectar i accedir a aquesta xarxa de comunicacions.
  • Les Jornades es tancaran el dissabte al matí, 30 de juny, amb un taller de Smartphones i tablets on es treballarà sobre els sistema operatiu Android, es mostrarà com optimitzar-lo i algunes aplicacions útils.

Podeu consultar el cartell i el programa amb les activitats que es duran a terme a les jornades.