Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Gestió remota

Presentació

gestio remota El Departament d’ Educació es proposa posar en marxa el servei de gestió remota de l’equipament informàtic per als centres i als serveis educatius dependents del propi Departament.

L’objectiu d’aquest Sistema de Gestió Remota és proporcionar als centres i serveis el manteniment del servidor i posteriorment els clients que disposin del  Sistema Operatiu Linkat.

Per dur a terme aquest projecte d’ample abast es defineix una FASE PILOT, que servirà per estudiar i validar els requeriments necessaris: comunicacions, gestió, seguiment, monitorització, incidències, problemàtiques més freqüents, eines i equip humà necessari, protocols d’actuació.