Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...


En les darreres setmanes s'han detectat errors tècnics que dificulten el bon funcionament del portal Linkat.
Els errors detectats són els següents:

  • Registre de nous usuaris.
  • Autenticació al portal.
  • Pàgina de contacte.
  • Enviament de missatges al fòrum.

Us demanem disculpes per aquestes incidències, que esperem estiguin solucionades en pocs dies. Mentrestant si necessiteu suport tècnic de la Linkat us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu: linkat@xtec.cat

Notes de la versió Linkat 2

1.0 Problemes coneguts

Per a obtenir les notes de la versió de la darrera versió de la Linkat 2.0, consulteu http://download-linkat.xtec.cat/distribution/Linkat-2.0/doc/release_notes_linkat_2.html.

2.0 Documentació

Per a obtenir la documentació de la Linkat 2.0, consulteu http://download-linkat.xtec.cat/distribution/Linkat-2.0/doc.

3.0 Avís legal

L'Editor d'aquesta distribució no ofereix cap tipus de garantia respecte al contingut o ús d'aquesta documentació, i refusa específicament qualsevol garantia explícita o implícita de comerciabilitat o d'adequació a una finalitat concreta. A més a més, l'Editor es reserva el dret a revisar aquesta publicació i a realitzar canvis al contingut, en qualsevol moment, sense l'obligació de notificar a cap persona ni entitat de tals revisions o canvis.

A més a més, l'Editor no ofereix cap tipus de garantia respecte al programari, i refusa específicament qualsevol garantia explícita o implícita de comerciabilitat o d'adequació a una finalitat concreta. A més a més, l'Editor es reserva el dret a realitzar canvis a qualsevol i a totes les parts del programari de la Linkat, en qualsevol moment, sense l'obligació de notificar a cap persona ni entitat de tals canvis.