Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notes de la versió Linkat 2

1.0 Problemes coneguts

Per a obtenir les notes de la versió de la darrera versió de la Linkat 2.0, consulteu http://download-linkat.xtec.cat/distribution/Linkat-2.0/doc/release_notes_linkat_2.html.

2.0 Documentació

Per a obtenir la documentació de la Linkat 2.0, consulteu http://download-linkat.xtec.cat/distribution/Linkat-2.0/doc.

3.0 Avís legal

L'Editor d'aquesta distribució no ofereix cap tipus de garantia respecte al contingut o ús d'aquesta documentació, i refusa específicament qualsevol garantia explícita o implícita de comerciabilitat o d'adequació a una finalitat concreta. A més a més, l'Editor es reserva el dret a revisar aquesta publicació i a realitzar canvis al contingut, en qualsevol moment, sense l'obligació de notificar a cap persona ni entitat de tals revisions o canvis.

A més a més, l'Editor no ofereix cap tipus de garantia respecte al programari, i refusa específicament qualsevol garantia explícita o implícita de comerciabilitat o d'adequació a una finalitat concreta. A més a més, l'Editor es reserva el dret a realitzar canvis a qualsevol i a totes les parts del programari de la Linkat, en qualsevol moment, sense l'obligació de notificar a cap persona ni entitat de tals canvis.